En riktigt bra inredningsbutik

Hej igen, alla mina fina och fantastiska läsare! Jag hoppas att ni alla mår fint och att ni har haft en riktigt bra start på veckan. Det har i varje fall jag verkligen haft. Idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite kort om en viss inredningsbutik vid namn Lilla Antos Home AB för alla er som befinner er i exempelvis Kristianstad, Sölvesborg, Karlshamn eller Bromölla med omnejd.

Anledningen till varför jag vill skriva om just det här beror väl kanske som mest på att det nu har varit så otroligt många av er som under den senaste tiden har hört av er hit till mig och vill veta om jag kan rekommendera och tipsa er om någon bra inredningsbutik. Och givetvis kan jag görs det. Som många av er redan vet så lägger jag ju ofta ut bilder och inlägg här på bloggen där ni kan se vad jag har köpt för inredning och jag kan redan nu säga att det mesta kommer från just Lilla Antos Home AB. Själv så befinner jag ju mig i Kristianstad och Lilla Antos Home AB är den butiken som jag tycker bäst om när det kommer till att finna kvalitativ och spännande inredning till mitt egna hem. Jag tycker verkligen att det här är en butik som man bör kika lite närmare på ifall det nu är så att man är över huvud taget intresserad av inredning, för de har ett otroligt bra sortiment som gör att jag alltid finner någonting nytt. Hur som helst så ska jag inte tjata på allt för länge nu om Lilla Antos Home AB, så därför så kommer jag istället att ta och lägga in en länk lite högre upp som tar er direkt till deras egna sida där ni kan finna allt som ni kan tänkas söka efter!

Du gillar kanske också...