Hade varit skönt med balkonginglasning

Tjenare bloggen! Tänk vad skönt det hade varit att få en balkonginglasning, livet hade varit så mycket skönare. Eller ja, tillfällena då man sitter på balkongen hade varit det åtminstone. Jag tror att det är nästa steg i mitt flyttande. När jag först flyttade hemifrån så kom jag till en lägenhet i Uppsala där det inte fanns någon balkong överhuvudtaget, vilket var väldigt tråkigt. Sen efter några år där så hittade jag ett nytt hem med balkong, dock så var det skugga där hela tiden och lägenheten låg på första våning. Nu bor jag däremot relativt högt upp och med kvällssol på balkongen, det är inte helt fy skam ska ni veta. Därför känner jag att en balkonginglasning hade varit nästa steg i utvecklingen, att kunna sitta året runt ute på balkongen och bara koppla av. Det hade varit riktigt härligt men tyvärr lär det nog aldrig bli någon balkonginglasning här och jag vet inte helt ärligt inte om jag orkar med att flytta en gång till. Jag fick ihop det till fyra lägenheter i Uppsala på lite drygt sju år, vilket är väldigt mycket, det känns som att man knappt hinner packa upp alla flyttlådor innan det är dags att packa ner allting igen. Nej nästa gång jag flyttar så är det förhoppningsvis med en partner och då känner jag mig nog redo för att bo i hus. Det finns en stor fördel med att köpa hus och det är att man kan renovera det precis hur man vill. Jag hade kunnat få en inglasad balkong utan några problem, dock hade jag nog byggt mig ett uterum istället för en balkong. Det känns som en rejäl uppgradering. Men det ligger långt fram i tiden och än så länge så får jag nöja mig med en fin trea i Uppsala och en stor balkong.

Du gillar kanske också...