Ny vandringsjacka och vandringsbyxor

Hej på er fina följare

Nu närmar sig min och min pojkväns vandringshelg, vi ska faktiskt åka bort över midsommar och vandra i fjällen så nu sitter jag och letar efter en ny vandringsjacka och vandringsbyxor. Innan har jag haft vanliga träningskläder och en vanlig vindjacka men nu vill jag ha kläder som är bra kvalitet och rätt anpassade. Det här med vandring och vara ute i naturen har blivit ett större intresse sen vi träffades. Jag har alltid tyckt om det innan men inte på samma sätt som nu när jag har sällskap av någon som uppskattar det lika mycket.

I och med att vi är ute så mycket så tänker jag investera i en riktig vandringsjacka och ett par tåliga vandringsbyxor så att jag blir bra utrustade för alla våra kommande utflykter. Midsommar tycker vi båda är mysigt men samtidigt brukar det vara så väldiga förväntningar och ståhej, så vi bestämde att vi åker bort istället. Det ska bli skönt att få riktigt kvalitetstid tillsammans. Vi är ju båda ledig på helgerna men då är det ofta något om ska fixas eller någon man ska träffas med, nu åker vi bort och får tid bara vi tillsammans. Dessutom ska vi göra något som vi båda tycker så mycket om och jag tror vi båda är i behov av den pausen man får ute i naturen.

?Frisk luft och lugnet ute i naturen kommer göra oss gott. Han har redan både vandringsjacka och vandringsbyxor så han kände inte att han behövde, så det är bara till mig. Jag har hittat en sida som annars har för både dam och herr och som verkar vara bra grejer. Vi får se men jag tror att jag spanat in något jag vill köpa. Hoppas ni har en fin dag så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...